Ian, Jannes, Niels en Max zijn de nieuwe jeugdambassadeurs van het Rode Kruis. Het Rode Kruis verleent hulp aan mensen in nood, van klein tot groot. FOURCE zet zich samen met het Rode Kruis in voor veilige scholen, vooral in gebieden die zijn getroffen door natuurrampen. Zodat ook de kinderen daar veilig naar school kunnen.

Ga samen met ONS de IJsdaging aan!

Op zondag 17 maart a.s. vindt in De Uithof in Den Haag de IJsdaging plaats. Wij steunen het Rode Kruis in hun missie om meer veilige scholen te bouwen en daarom gaan wij de IJsdaging aan! Sluit jij je aan bij #TEAMFOURCE? Ga dan nu naar de website van de IJsdaging (zie onder), meld je aan en maak kans op een meet&greet!

Een feestje op schaatsen
Tijdens de IJsdaging gaan jong en oud zoveel mogelijk rondjes schaatsen voor het goede doel, en dat wordt ook heel gezellig! Bijvoorbeeld met een echt dweilorkest, springkussens, bekende gasten, optredens van ons, meet&greets en nog veel meer.

In actie voor veilige scholen
Als je meedoet ga je de uitdaging aan om zoveel mogelijk rondjes te schaatsen en je daarvoor te laten sponsoren. Bijvoorbeeld door je opa of oma, buren, familie of vrienden. Met al dat opgehaalde geld kan het Rode Kruis wereldwijd meer rampenbestendige scholen bouwen. En dat vinden wij belangrijk!

school.jpg

Waarom dit doel?
In Nederland kunnen we elke dag veilig naar school, maar lang niet overal is dat zo. Sommige landen zijn door hun ligging extra gevoelig voor natuurrampen, zoals tsunami's, aardbevingen en orkanen. Bijvoorbeeld in Haïti, daar zijn inmiddels al 4 scholen helemaal opgeknapt en rampenbestendig gemaakt. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat de school genoeg schoon drinkwater heeft. Of met zonnepanelen zijn eigen energie kan opwekken. Als er dan een ramp aankomt, kan de school ook dienen als schuilplaats voor de rest van het dorp.

Join #TEAMFOURCE
Bij elke schaatsronde zal iemand van ons het eerste rondje meeschaatsen en we geven ook nog meerdere optredens gedurende de dag. En als je meeschaatst met #TEAMFOURCE 1, 2, 3 of 4 maak je ook nog eens kans op één van de 32 meet&greets voor 2 personen! Heb je zoveel geld opgehaald voor het Rode Kruis dat je tot de top 5 van jouw #TEAMFOURCE behoort? Dan win je sowieso! En onder de rest van je teamgenoten wordt nog eens 3x een meet&greet verloot.

Er zijn vier teams waarbij je je kunt inschrijven, verdeeld over de dag:

KLIK OP EEN TEAM EN SCHRIJF JE NU IN!