FOURCE_MG1908_totaal3_S.jpg
 
 

Vanwege de grote vraag naar meet&greets doen de jongens van FOURCE in de zomervakantie een korte meet&greet-tour! Je kunt ze ontmoeten in Zwolle, Hoofddorp en Bergen op Zoom. Wil je iets geven, een handtekening vragen of met ze op de foto? Het kan allemaal op 15, 16 en 17 augustus!


MEET FOURCE @ IJSSELHALLEN

Datum: donderdag 15 augustus 2019
Locatie: IJsselhallen, Rieteweg 4, Zwolle
Parkeren: betaald parkeren op eigen terrein (€ 8,00 per auto) of in de omgeving (max. € 1,80 per uur).
OV: IJsselhallen Zwolle bevindt zich op loopafstand van NS-station Zwolle

Deuren open: 13:30 uur
Aanvang: 14:00 / 15:00 uur
Einde: zodra iedereen aan de beurt is geweest (ca. 17:00 uur)
Toegang: alleen voor prijswinnaars (de winactie is al geweest!)

Website: IJsselhallen.nl/evenementen/FOURCE

Dit meet&greet-event is alleen toegankelijk met een speciaal toegangsbewijs voor deze meet&greet. Alleen prijswinnaars van de winactie op FOURCEmusic.nl krijgen een gratis toegangsbewijs toegestuurd voor 2 personen. Daarnaast mogen de winnaars een volwassen begeleider meenemen die niet zelf deelneemt aan de meet&greet. In de rij staan is niet nodig; binnen anderhalf uur na de aanvangstijd zoals vermeld op het toegangsbewijs wordt de naam van de winnaar omgeroepen en die is dan aan de beurt voor de meet&greet. Bij dit event kun je merchandise van FOURCE kopen (nieuwe collectie!) bij de merchandise-stand in de ontvangstruimte. Hiervoor heb je geen toegangsbewijs nodig.

MEET FOURCE @ TINA

Datum: vrijdag 16 augustus 2019
Locatie: Sanoma, Capellalaan 65, Hoofddorp
Parkeren: tot 18:00 uur betaald parkeren in de omgeving (1e uur € 0,75, 2e uur € 1,20, 3e uur € 1,80)
OV: het gebouw van Sanoma (d·Hub) bevindt zich op loopafstand van NS-station Hoofddorp

Deuren open: 14:00 uur
Aanvang: 14:30 uur
Einde: zodra iedereen aan de beurt is geweest (ca. 16:30 uur)
Toegang: alleen voor prijswinnaars van Tina (de winactie is al geweest!)

Deuren open: 16:00 uur
Aanvang: 16:30 uur
Einde: zodra iedereen aan de beurt is geweest (ca. 18:30 uur)
Toegang: alleen voor prijswinnaars met een concertkaartje (de winactie is al geweest!)

Het meet&greet-event om 14:30u is alleen toegankelijk met een speciaal toegangsbewijs van Tina. Het meet&greet-event om 16:30u is alleen toegankelijk met een speciaal toegangsbewijs voor deze meet&greet in combinatie met een toegangsbewijs voor het concert van FOURCE op 14 of 15 september. Alleen prijswinnaars van de winactie van Tina en prijswinnaars van de winactie op FOURCEmusic.nl krijgen een gratis toegangsbewijs toegestuurd. Winnaars mogen een volwassen begeleider meenemen die niet zelf deelneemt aan de meet&greet. Bij dit event kun je merchandise van FOURCE kopen (nieuwe collectie!) bij de merchandise-stand in de ontvangsthal. Let wel: op deze locatie is alleen betaling met PIN mogelijk, geen cash!

FOURCE_MG1908_17-Jamin_S.jpg

MEET FOURCE @ JAMIN BOZ

Datum: zaterdag 17 augustus 2019
Locatie: Jamin, Sint-Josephstraat 70, Bergen op Zoom
Parkeren: betaald parkeren in de omgeving, bijvoorbeeld in de naastgelegen parkeergarage De Parade
OV: de winkel bevindt zich op loopafstand van NS-station Bergen op Zoom

Deuren open: 11:30 uur (de wachtrij is buiten voor de winkel)
Aanvang: 11:30 uur
Einde: 12:30 uur
Toegang: gratis

Dit meet&greet-event is voor iedereen gratis toegankelijk. Hierbij geldt wel: wie het eerst komt, die het eerst maalt! De meet&greet begint om 11:30 uur met de voorste mensen in de rij en zal om 12:30 uur worden gestopt, ook als er dan nog wachtenden in de rij staan. Bij dit event kun je merchandise van FOURCE kopen (nieuwe collectie!) bij de merchandise-stand in de winkel.

VEELGESTELDE VRAGEN

Is het mogelijk om kaartjes te kopen voor deze meet&greets?
Nee, het is niet mogelijk om toegangskaarten te kopen voor de meet&greet-events. Elk event heeft eigen toegangsvoorwaarden (zie hierboven) en daar wordt strikt aan vastgehouden.

Ik heb kaartjes gewonnen voor één van de meet&greets, maar ik kan dan niet of het is te ver weg. Kan ik ruilen voor een andere datum, tijd en/of plaats?
Nee, je kunt helaas niet ruilen. De kaartjes zijn echt alleen geldig op de datum en tijd die erop vermeld staan. Misschien kun je wel iemand anders blij maken met jouw kaartjes?

Ik heb gewonnen! Wanneer ontvang ik mijn toegangsbewijs voor de meet&greet?
Sta je vermeld bij de winnaars, maar heb je op 23 juli nog geen email ontvangen van ons management? Doe dan navraag bij ons management via dit formulier.

Kan ik bij de meet&greet ook een handtekening krijgen?
In Zwolle en Hoofddorp kan dat zeker, en je krijgt ook nog eens onze gloednieuwe handtekeningenkaart mee! Maar let op: de jongens signeren maximaal één item per persoon! In Bergen op Zoom wordt er niet gesigneerd; daar worden alleen foto’s gemaakt om zodoende zoveel mogelijk fans aan de beurt te laten komen.

Hoe weet ik zeker dat ik aan de beurt kom bij de meet&greet in Bergen op Zoom?
Dat is helaas niet te zeggen. Hoe vroeger je er bent, hoe meer kans je hebt om vooraan in de rij te staan. Maar overdrijf niet; de rij is buiten en misschien gaat het wel regenen! De jongens zijn er een uur en er worden in principe alleen foto’s gemaakt, dus er komen echt wel veel mensen aan de beurt. Maar het kan zijn dat je ze misloopt, dat is nou eenmaal zo… Dus hou daar alvast rekening mee!