meet_fource_tour_2019jan poster.jpg
 
 

Vanwege de grote vraag naar meet&greets doen de jongens van FOURCE in de kerstvakantie een korte meet&greet-tour! Je kunt ze ontmoeten in Hoofddorp, Hilversum, Made en Bergen op Zoom. Wil je iets geven, een handtekening vragen of met ze op de foto? Het kan allemaal op 3, 4 en 5 januari!


meet_fource_tour_2019jan hoofddorp.jpg

MEET FOURCE @ TINA

Datum: donderdag 3 januari 2019
Locatie: Sanoma, Capellalaan 65, Hoofddorp
Parkeren: betaald parkeren in de omgeving (1e uur € 0,75, 2e uur € 1,20)
OV: het gebouw van Sanoma (d·Hub) bevindt zich op loopafstand van NS-station Hoofddorp

Deuren open: 15:30 uur
Aanvang: 16:00 uur
Einde: zodra iedereen aan de beurt is geweest (ca. 17:30 uur)
Toegang: alleen voor prijswinnaars van Tina

Meer info: Tina.nl/FOURCE

Dit meet&greet-evenement is alleen toegankelijk met een toegangsbewijs van Tina. Alleen prijswinnaars van de Tina x FOURCE winactie hebben een gratis toegangsbewijs toegestuurd gekregen. Winnaars mogen een volwassen begeleider meenemen die niet zelf deelneemt aan de meet&greet. Bij dit evenement kun je merchandise van FOURCE kopen bij de merchandise-stand in de ontvangsthal (let op: bij Sanoma is alleen betaling met PIN mogelijk, geen cash!).

meet_fource_tour_2019jan made.jpg

MEET FOURCE @ JUMP VILLAGE

Datum: vrijdag 4 januari 2019
Locatie: Amerhal, Lignestraat 58, Made
Parkeren: gratis
OV: de Amerhal is goed bereikbaar met de bus vanaf NS-station Breda

Deuren open: 11:00 uur
Aanvang: 14:30 uur (incl. optreden)
Einde: 16:00 uur
Toegang: alleen voor kinderen t/m 12 jaar; de entree bedraagt € 12,00 (alleen cash, geen pin)

Meer info: JumpServiceMade.nl

Deze meet&greet is gekoppeld aan het optreden van FOURCE bij Jump Village. De zaal is alleen toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar, en vol=vol. Begeleidende ouders kunnen wachten op de tribune of in de kantine. De kaartverkoop vindt alleen aan de deur plaats, er is geen voorverkoop. Kaarten voor kinderen t/m 12 jaar kosten € 12,00 en dat is inclusief toegang tot alle springkussens van 11:00 tot 17:00 uur. Begeleidende ouders betalen geen entree maar hebben dan ook geen toegang tot de zaal. De meet&greet na het optreden begint om 15:15 uur met de voorsten in de rij en zal om 16:00 uur worden gestopt, ook als er dan nog wachtenden in de rij staan. Bij dit evenement kun je merchandise van FOURCE kopen bij de merchandise-stand in de ontvangsthal.

MEET FOURCE @ AVROTROS

Datum: vrijdag 4 januari 2019
Locatie: AVROTROS, Witte Kruislaan 55, Hilversum
Parkeren: op eigen terrein (gratis)
OV: het gebouw van AVROTROS bevindt zich op loopafstand van NS-station Hilversum Media Park

Deuren open: 18:30 uur
Aanvang: 19:00 uur
Einde: zodra iedereen aan de beurt is geweest (ca. 20:30 uur)
Toegang: UITVERKOCHT

Dit meet&greet-evenement is alleen toegankelijk met een toegangsbewijs van AVROTROS en die zijn inmiddels allemaal uitverkocht. Bij dit evenement kun je merchandise van FOURCE kopen bij de merchandise-stand in de ontvangsthal.

meet_fource_tour_2019jan boz.jpg

MEET FOURCE @ JAMIN BOZ

Datum: zaterdag 5 januari 2019
Locatie: Jamin, Sint-Josephstraat 70, Bergen op Zoom
Parkeren: betaald parkeren in de omgeving, bijvoorbeeld in de naastgelegen parkeergarage De Parade
OV: de winkel bevindt zich op loopafstand van NS-station Bergen op Zoom

Deuren open: 12:00 uur (de wachtrij is buiten voor de winkel)
Aanvang: 12:00 uur
Einde: 13:00 uur
Toegang: gratis

Dit meet&greet-evenement is voor iedereen gratis toegankelijk. Hierbij geldt wel: wie het eerst komt, die het eerst maalt. De meet&greet begint om 12:00 uur met de voorsten in de rij en zal om 13:00 uur worden gestopt, ook als er dan nog wachtenden in de rij staan. Bij dit evenement kun je merchandise van FOURCE kopen bij de merchandise-stand in de winkel.

VEELGESTELDE VRAGEN

Is het mogelijk om kaartjes te kopen voor de meet&greet in Hoofddorp of Bergen op Zoom?
Nee, het is niet mogelijk om toegangskaarten te kopen voor de meet&greet-events in Hoofddorp en Bergen op Zoom. Elk event heeft eigen toegangsvoorwaarden (zie hierboven) en daar wordt strikt aan vastgehouden.

Is het mogelijk om vooraf kaartjes te kopen voor de meet&greet in Made?
Nee, het is niet mogelijk om vooraf toegangskaarten te kopen voor het meet&greet-event in Made. Er is alleen verkoop aan de deur (€12 cash) en zodra de hal vol is, sluiten de deuren. De meet&greet is bovendien alleen toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar en niet iedereen zal aan de beurt kunnen komen, want de meet&greet duurt maximaal tot 16:00 uur. Daarna moeten de jongens door naar Hilversum!

Ik heb kaartjes gewonnen voor de meet&greet in Hoofddorp op 3 januari, maar ik kan dan niet of het is te ver weg. Kan ik ruilen voor een andere datum en plaats?
Nee, je kunt helaas niet ruilen. De kaartjes van Tina zijn echt alleen geldig op 3 januari in Hoofddorp. Misschien kun je wel iemand anders blij maken met jouw kaartjes?

Wanneer ontvang ik mijn toegangskaarten voor de meet&greet in Hoofddorp of Hilversum?
De toegangskaarten voor Hoofddorp worden verstuurd door Tina en die voor Hilversum door AVROTROS. Bij de winactie of de webwinkel staat vermeld wanneer je de toegangskaarten kunt verwachten. Heb je daar een specifieke vraag over? Stel ‘m dan aan Tina of AVROTROS.

Hoe weet ik zeker dat ik aan de beurt kom bij de meet&greet in Bergen op Zoom?
Dat is helaas niet te zeggen. Hoe vroeger je er bent, hoe meer kans je hebt om vooraan in de rij te staan. Maar overdrijf niet; de rij is buiten en het is waarschijnlijk koud! De jongens zijn er een uur dus er komen echt wel veel mensen aan de beurt. Maar het kan zijn dat je ze misloopt, dat is nou eenmaal zo… Dus hou daar alvast rekening mee!