FOURCE NZconcert square 1200x1200.jpg

Het succes van de concerten van FOURCE wordt in 2020 voortgezet. Op 13 april 2020 doen ze op veler verzoek het noorden van het land aan, met een concert in de grote zaal van De Bonte Wever in Assen. in Het weekend daarna, op 18 april, staan ze in de Brabanthallen in Den Bosch voor hun meest grootschalige show tot nu toe.

Na eind vorig jaar een uitverkocht eerste concert te hebben gegeven voor bijna 3000 fans in de Tilburgse poptempel 013, gaven de vier jongens op 14 en 15 september jl. twee uitverkochte concerten voor ruim 5500 fans in de Amsterdamse concertzaal The BOX. In 2020 doen ze het noorden en het zuiden van het land aan.

Het concert bij De Bonte Wever in Assen vindt plaats op Tweede Paasdag, maandag 13 april 2020 om 15:00 uur (deuren open vanaf 13:30 uur). Het concert in de Brabanthallen in Den Bosch vindt plaats op zaterdag 18 april om 19:00 uur (deuren open vanaf 17:30 uur). Voor beide concerten gaan de kaarten in de verkoop op zaterdag 14 september 2019 om 10:00 uur.

Kaarten voor het concert kosten € 28,50 (staanplaats vloer) of € 34,50 (staanplaats balustrade in Assen of zitplaats tribune in Den Bosch) en dat is inclusief servicekosten. De officiële kaartverkoop verloopt uitsluitend via de website van Ticketmaster (www.ticketmaster.nl) en de ticketlijn van Ticketmaster (0900-3001250, 60 cpm en 1 euro extra servicekosten). Pas op met kaarten kopen via Google: weet waar je koopt!


VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is de officiële website voor de kaartverkoop?
Weet waar je koopt! De officiële kaartverkoop voor dit concert verloopt via Ticketmaster. We raden je aan om alléén bij Ticketmaster kaarten te kopen voor ons concert!! Dit is de link naar de website: https://Ticketmaster.nl/FOURCE

Geldt er een minimumleeftijd voor het concert?
Voor de kaartverkoop en toegang geldt geen minimumleeftijd, maar hou er rekening mee dat het concert in principe niet bedoeld is voor kinderen onder de 8 jaar. Het is bovendien tijdens het concert niet toegestaan om kinderen op de schouders te nemen. Verder geldt dat kinderen onder de 12 jaar uitsluitend onder begeleiding van een volwassene (18+) naar binnen mogen.

Zijn er verschillende rangen?
Ja, bij deze concerten zijn er 2 verschillende rangen. In Assen kun je kiezen tussen een staanplaats op de vloer (€ 28,50) of een staanplaats op de balustrade (€ 34,50). Op de balustrade zijn ook zitjes (zonder zicht op het podium) en er loopt bediening rond voor de drankjes. In Den Bosch kun je kiezen tussen een staanplaats op de vloer (€ 28,50) of een zitplaats op de tribune (€ 34,50). De zitplaatsen zijn genummerd en de kaarten zijn geplaceerd, zodat je precies weet waar je komt te zitten.

Is het concert ook toegankelijk voor rolstoelers?
Ja, beide locaties zijn rolstoeltoegankelijk en in Den Bosch is er een speciaal rolstoelpodium. In Assen bevinden de rolstoelplaatsen zich op de balustrade (zonder meerprijs). Let wel: het aantal beschikbare kaarten is beperkt en op=op!

Wie staan er in het voorprogramma?
Het voorprogramma wordt later pas bekendgemaakt!

Hoe laat is het concert afgelopen?
Inclusief het officiële voorprogramma zal het concert zo’n 2 uur duren, dus in Assen duurt het tot ca. 17:00 uur en in Den Bosch tot ca. 21:00 uur.

Is er ook een meet&greet?
Er is na beide concerten een korte meet&greet, maar kaarten daarvoor zijn niet te koop! Ze zijn alleen te winnen. De winactie komt kort voor de concerten pas online.

← Terug