118-202-EGO-FOURCE-Concert_1200x1200px_DEF.jpg

Na een uitverkocht eerste concert voor bijna 3000 uitzinnige fans in de Tilburgse poptempel 013, geven de jongens van FOURCE dit jaar maar liefst twee concerten, NAMELIJK op zaterdag 14 en zondag 15 september in de Amsterdamse concertzaal The BOX.

De concerten bij The BOX in Amsterdam vinden plaats op zaterdag 14 september om 18:30 uur (deuren open vanaf 17:00 uur) en zondag 15 september om 15:30 uur (deuren open vanaf 14:00 uur).

The BOX bevindt zich op bedrijventerrein Sloterdijk in Amsterdam-West, gelegen aan de snelwegen A5 en A10. Gratis parkeren is mogelijk in de directe omgeving. Vanaf station Amsterdam Sloterdijk is het ca. 13 minuten lopen naar The BOX.

Kaarten voor het concert kosten € 28,50 per stuk en dat is inclusief servicekosten en 1 euro voor het Rode Kruis. De kaartverkoop verloopt uitsluitend via de website van Ticketmaster (www.ticketmaster.nl) en de ticketlijn van Ticketmaster (0900-3001250, 60 cpm en 1 euro extra servicekosten). Pas op met kaarten kopen via Google: weet waar je koopt!

FOURCE - THE BOX CONCERT 2019 - TRAILER


VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is de officiële website voor de kaartverkoop?
Weet waar je koopt! De officiële kaartverkoop voor dit concert verloopt via Ticketmaster. We raden je aan om alléén bij Ticketmaster kaarten te kopen voor ons concert!! Dit is de link naar de website: https://Ticketmaster.nl/FOURCE

Geldt er een minimumleeftijd voor het concert?
Voor de kaartverkoop en toegang geldt geen minimumleeftijd, maar hou er rekening mee dat het concert in principe niet bedoeld is voor kinderen onder de 8 jaar. Het is bovendien tijdens het concert niet toegestaan om kinderen op de schouders te nemen. Verder geldt dat kinderen onder de 12 jaar uitsluitend onder begeleiding van een volwassene (18+) naar binnen mogen.

Zijn er verschillende rangen?
Nee, voor deze concerten zijn alle kaarten hetzelfde. Er zijn alleen staanplaatsen. Wie op tijd komt, kan kiezen waar hij gaat staan: juist vooraan bij het podium, of juist op de verhoging achterin.

Is het concert ook toegankelijk voor rolstoelers?
Ja, de locatie is rolstoeltoegankelijk en er is een speciaal rolstoelpodium. Let wel: het aantal beschikbare kaarten is beperkt en op=op!

Wie staan er in het voorprogramma?
Het voorprogramma wordt later pas bekendgemaakt!

Hoe laat is het concert afgelopen?
Inclusief voorprogramma zal het concert zo’n 2 uur duren, dus op zaterdag duurt het tot ca. 20:30 uur en op zondag tot ca. 17:30 uur.

Is er ook een meet&greet?
Er is na beide concerten een korte meet&greet, maar kaarten daarvoor zijn niet te koop! Ze zijn alleen te winnen. Daarvoor komt in augustus een winactie online. Daarnaast is er een meet&greet-tour waar je alleen kaarten voor kunt winnen als je al een concertkaartje hebt. Meer informatie daarover vind je op de MEET FOURCE-pagina (klik hier).

← Terug